Wat maakt New Driessens extra aantrekkelijk voor onze klanten?


New Driessens is een dynamisch schrijnwerker familiebedrijf uit Izegem (West Vlaanderen) met ruime ervaring in het inrichten van interieurs. Reeds vele jaren verzorgen wij totaalinrichtingen. Onze ploeg is jong, gemotiveerd en goed opgeleid. Wat maakt New Driessens extra aantrekkelijk voor onze klanten? Het antwoord laat zich raden: flexibiliteit, korte leveringstermijnen en een verzekerde dienst na installatie.

newdriessens-binnen11
newdriessens-binnen19


Ons werkterrein

New Driessens, focust zich op binneninrichting van residenties, kantoren, winkels en showrooms. Wij zorgen voor ontwerp, advies en realisatie. Onze afwerking is perfect, daarnaast hechten wij groot belang aan dienstverlening na plaatsing.

Extra troeven

Korte communicatielijnen, één aanspreekpunt, laagdrempeligheid, goede service en het nakomen van afspraken zijn binnen ons bedrijf voorname kernwoorden. Wij beschikken over een goed uitgerust machinepark en hebben kennis van de nieuwste materialen en producten.

Contacteer vrijblijvend NewDriessens uit Izegem (West Vlaanderen) voor meer informatie over uw project.

Schrijnwerker West Vlaanderen; projecten

Bekijk onze referenties van schrijnwerk voor (kantoor, binneninrichting, binnendeuren, winkel) en vergewis u van het vakmanschap van New Driessens.

 “Uw interieurproject, onze trots.”