Elk interieur heeft een eigen karakter. Daarom is elk meubel dat we maken uniek. Of het nu gaat om een dressing, inbouwkast, boekenkast, tv-meubel, bureau of de totaalinrichting van uw woning, kantoor of winkel. New Driessens gaat - al dan niet in samenwerking met een interieurarchitect - altijd op zoek naar het perfecte evenwicht tussen architectuur, interieur en meubilair.

Het resultaat sluit perfect aan bij uw smaak, levensstijl en budget. Noem het gerust maatwerk.

Project

Vertel ons uw ideeën, wij adviseren

Plant u een bezoek aan ons atelier? Dan brengt u ons best op de hoogte van uw komst. We maken dan zeker voldoende tijd vrij om u uitgebreid te adviseren. Natuurlijk bent u ook zonder seintje welkom, maar breng sowieso zoveel mogelijk informatie, afmetingen of een plan mee. Zo kunnen onze vakmannen u een persoonlijke oplossing voorstellen die zowel esthetisch als praktisch in uw interieur past.

Project

U ontvangt een offerte en 3D-simmulatie

Even later ontvangt u een virtuele voorstelling van uw project. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe de meubels of deuren uw ruimte invullen. Op basis daarvan krijgt u een gedetailleerde offerte van de gekozen materialen en het ingeschatte werk. Dat alles volledig vrijblijvend.

Project

We maken uw meubels en kasten op maat in ons eigen atelier.

Na uw akkoord, komt een stielman bij u langs om alle maten op te meten. Waar nodig passen we de plannen aan en ontvangt u een nieuwe offerte. Daarna bestellen we al het nodige materiaal voor uw deuren, kasten of meubels op maat. Wees gerust, we werken samen met de beste leveranciers. En dan? Dan is het aan ons. Met de grootste zorg en precisie maken we van uw project een pareltje.

Project

Tijdige levering en nauwkeurige plaatsing.

Onze vakmannen voeren alle werken uit volgens de juiste planning. Reken gemiddeld zo’n zes tot tien weken om uw meubels te bestellen en te ontwerpen. Daarna prikken we een datum voor de levering en plaatsing. Vertrouw op onze meubelmakers voor een nauwkeurige afwerking en correcte afstelling. Klaar om te genieten van uw nieuwe, op maat gemaakte interieur?