• Vernieuwde toonzaal

    In onze toonzaal in Izegem kan je terecht om inspiratie op te doen voor je project.

    Lees meer

Strak en tijdloos design met Xinnix-deursystemen

Voor het nieuwbouwproject van de heer en mevrouw Verhelst-Holvoet in Wevelgem werd een beroep gedaan op de expertise van New Driessens. Het interieur werd volledig op maat van de wensen en behoeftes van de klant gerealiseerd, met oog voor detail. Wat dit project bijzonder maakt, is de toepassing van de innovatieve deursystemen van Xinnix. Het resultaat: een strak en tijdloos design.

Er waren een aantal uitdagingen verbonden aan deze opdracht, waar New Driessens met een gepaste oplossing voor kwam. Zo moest de bureelruimte extra beveiligd worden. Samen met Xinnix Door Systems integreerden we een elektrische tegenplaat in het systeem, dat functioneert met het standaard magneetslot. Zo kan de toegang met behulp van een codeklavier beveiligd worden. Hier werd het zo ingesteld dat men tijdens de werkuren vrije toegang heeft tot het bureel, maar op andere momenten moet men de code ingeven om binnen te kunnen.

Op de bovenverdieping was vooral de veiligheid van het gezin van belang. De hal werd afgeschermd van de trap door middel van een deur met driepuntsluiting. Het driepuntslot werkt elektrisch en kan ook met een codeklavier bediend worden. Een technologisch kunststukje, met een discreet uitzicht: je ziet geen verschil tussen een systeem met een standaard magneetslot of een systeem met deze elektrische driepuntsluiting.

Interesse in de Xinnix Door Systems? Kom gerust langs in onze showroom in Izegem om een kijkje te nemen.