Over New Driessens

Vakmanschap, al vijf generaties lang

New Driessens is een dynamisch familiebedrijf uit Izegem (West-Vlaanderen) dat al vijf generaties lang ervaring heeft met het maken van deuren en het ontwerpen en plaatsen van interieurinrichting. Of het nu om woningen, kantoren, winkels of showrooms gaat: wij adviseren, ontwerpen en realiseren een project op jouw maat. Al dan niet in samenwerking met een interieurarchitect en met de grootste aandacht voor details. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel, dus hechten we ook veel belang aan dienstverlening na plaatsing.

Klantgericht en professioneel

Omdat we een familiebedrijf zijn, werken we met korte communicatielijnen. Dat zorgt ervoor dat we onze klanten altijd een goede service kunnen bieden. Daarnaast hebben we onze eigen plaatsingsdienst, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe medewerkers. Zo kunnen we altijd onze afspraken nakomen. Bovendien beschikken we over een goed uitgerust machinepark en hebben we de knowhow over de nieuwste materialen en producten.

Inspirerende toonzaal

In onze toonzaal in Izegem kan je terecht om inspiratie op te doen voor je project. Je vindt er een ruim assortiment aan binnendeuren en parketvloeren. Onze medewerkers helpen je graag op weg.